15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021
HomeKnokke-HeistOp zoek naar een warme job?

Op zoek naar een warme job?

Knokke-Heist vrijwilligt en ondersteunt actief het gemeentelijk vrijwilligerswerk. We profileren ons als geëngageerde gemeente, onder meer door de onmisbare steun en inzet van vele vrijwilligers. Wil jij ook iets betekenen voor een ander? Zoek je een nieuw, warm sociaal netwerk en ben je enthousiast om je te engageren? Word vrijwilliger! Surf naar onze website www.knokke-heist.be/vrijwilligerswerk en check onze vacatures of stel je spontaan kandidaat.  

Enkele vacatures in de kijker 

  • Vrijwilliger boekenverkoop/Bibliotheek  

Ben je fan van boeken, maak je graag een praatje en maak je je graag nuttig? Help mee aan onze boekenverkoop van 13 tot 20 juli en van 12 tot 26 augustus 2021 in de nieuwe Sint-Niklaaskerk te Westkapelle. Meer info: bibliotheek@knokke-heist.be – T 050 560 400 

  • Vrijwilliger educatie/Cultuur 

Zin om een ander jouw kennis of talenten over te brengen? Samen met jou werken we een lessenpakket uit om een cursus of workshop te begeleiden, hulp te bieden bij activiteiten of educatieve pakketten. 

Meer info: myriam.dekrock@knokke-heist.be – T 050 630 430 

  •  Wandelbuddy voor ouderen/Sociaal huis 

Wandel je graag en ben je sociaal? Dan verbinden wij jou met een oudere. Je bouwt een vertrouwensband op tijdens een wandelingetje, luistert en biedt ondersteuning. 

Meer info: Hans.leys@knokke-heist.be – T 050 630 458 

  •  Chauffeur mindermobielencentrale/Sociaal huis 

Permanent zoeken we enthousiaste chauffeurs die op afspraak mindermobiele personen met de auto vervoeren naar een afspraak, het ziekenhuis, de winkel… Iets voor jou? Laat het ons weten.  

Meer info: Hans.leys@knokke-heist.be – T 050 630 458 

  •  Therapeut jeugdwelzijn/TEJO vzw 

TEJO is een ‘huis’ waar jongeren tussen 10 en 20 jaar terecht kunnen voor laagdrempelige, therapeutische hulpverlening, onmiddellijk, anoniem en gratis. De dienstverlening gebeurt door vrijwillige professionele therapeuten. Draag jij als ervaren therapeut dit initiatief in Knokke-Heist een warm hart toe? Stel je kandidaat.  

Meer info: kimberly.coppens@knokke-heist.be – T 050 530 903 

  • Activiteitenvrijwilliger 11-jarige jongen/De Kleine Dennen vzw 

De Kleine Dennen biedt hulpverlening en verblijfsmogelijkheden aan jongeren. Men zoekt vrijwilligers om een 11-jarige jongen af en toe een leuke, warme middag te bezorgen en eventueel leuke activiteiten te doen. Je kiest wanneer het jou past! 

Meer info: Mieke.reubens@depatiovzw.be – T 050 607 588  

Geprikkeld door ons aanbod? Check nog meer vacatures op onze website www.knokke-heist.be/vrijwilligerswerk 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers