1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Openbaar onderzoek planologisch attest Hubo Knokke


Door HUBO werd een aanvraag ingediend tot het verkrijgen van een planologisch attest op het perceel gelegen Natiënlaan 162. De aanvraag planologisch attest ligt van 21 december 2022 tot 20 januari 2023 ter inzage op de dienst Stedenbouw (tijdens de openingsuren) op de eerste verdieping van het gemeentehuis, Alfred Verweeplein 1, 8300 Knokke-Heist en is ook raadpleegbaar op de website van de gemeente. www.knokke-heist.be.

De dienst Stedenbouw is enkel bereikbaar na afspraak op 050 630 180. Gedurende deze periode kunnen er bezwaren of opmerkingen overgemaakt worden aan het college van burgemeester en schepenen. Deze kunnen worden afgegeven op het gemeentehuis tegen ontvangstbewijs, per post: Alfred Verweeplein 1 – 8300 Knokke-Heist of per mail aan openbaaronderzoek@knokke-heist.be.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen