Home Zwinregio Gemeente Sluis (NL) Openbare werken in buurgemeente Sluis

Openbare werken in buurgemeente Sluis

In opdracht van de Provincie Zeeland voert H4A tot en met 10 september 2020 diverse asfaltwerkzaamheden uit aan het fietspad langs de provinciale weg N253 tussen Sluis en Oostburg en aan het fietspad langs de N251 Draaibrugseweg.

Hiervoor worden het fietspad en de naastliggende parallelweg tussen de rotonde bij de Heilleweg te Sluis en de rotonde bij de Nieuwstraat te Oostburg geheel afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de parallelweg aan de andere kant van de hoofdrijbaan. De omleiding wordt met gele borden aangegeven en is online te raadplegen.

Het is niet te voorkomen dat door deze werkzaamheden hinder zal worden ondervonden betreffende geluid, trillingen en bereikbaarheid van aangrenzende percelen. Uiteraard wordt er zo veel mogelijk gedaan om overlast voor omwonenden en bedrijven tot een minimum te beperken.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start betrokken met regen of buien. Na de middag wordt het droog en komen er opklaringen. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima...

iearthfriendly.com uit Knokke-Heist maakt biologisch afbreekbare mondmaskers

iearthfriendly.com een ecologisch bedrijfje uit de Dorpsstraat hier in Knokke-Heist hecht veel waarde aan de gezondheid van de aarde en daarom verkopen we met...

Recente reactie van onze lezers