vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist

Openingsfeest Graaf d’Ursellaan en Elizabetlaan

3 REACTIES

  1. Prachtige realisatie, erg mooi . Een grote dank aan alle mensen die dit gerealiseerd hebben, niet in het minst de straatwerkers. Chapeau.
    Eén kleine opmerking : het kruispunt van de Elisabethlaan naar de Kursaalstraat, zoals nu uitgevoerd, is gevaarlijk voor voetgangers en fietsers .Hopelijk is dit nog een tijdelijke toestand,

  2. Is zeker een meerwaarde voor Heist maar als bewoner v d Graaf d’ Ursellaan heb ik toch een opmerking. Waarom zijn de tramwissels niet aan het bosje gelegd ipv recht voor de appartementen met lawaaihinder tot gevolg wanneer te trams met bepaalde snelheid er over rijden , en dit zeker in de richting van Knokke. Ook wanneer men van op ons appartement naar buiten kijkt is het zeker geen fraai zicht met die grijze steenslag en het onkruid tussen de sporen.

    • Je hebt overschot van gelijk Ludo in jouw statement. Persoonlijk heb ik niets tegen wat onkruid behalve als het ongeveer een meter hoog staat. Aan het gemeentebestuur raad ik aan om eens een installatie aan te kopen om zeewater te ontzouten, zo zal het gras ook groen blijven en hoeft met geen kostbaar leidingwater te gebruiken om de bloemperken te besproeien. Toekomstgericht denken kan echt geen kwaad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen