vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Opgelet voor valse e-mails in naam van burgemeester Piet De Groote

Zowel intern als extern circuleren momenteel valse e-mails in naam van burgemeester Piet De Groote afkomstig van het e-mailadres hwl432876@gmail.com Deze e-mails stammen van een onbekende afzender, maar zeker niet van onze burgemeester. Gelieve dus deze mails uit je mailbox te verwijderen en je prullenbak leeg te maken. 

Enkele voorbeelden! 

Zou je alsjeblieft een minuutje kunnen vrijmaken om me te helpen bij het discreet voltooien van een taak? Ik zou graag uw reactie per e-mail ontvangen omdat ik momenteel in een vergadering zit. 
 
Ik zit momenteel vast in een vergadering, kun je me helpen een iTunes-cadeaubon van 3 stuks te kopen voor € 100 per stuk bij winkels in de buurt of kun je een online aankoop doen voor e-mailbezorging? 
 
Ik zou u terugbetalen als ik later op de dag klaar ben met mijn afspraken. Ik had je liever gebeld, maar ik kan momenteel niet ontvangen of bellen met mijn lijn, laat me weten of je nu de aankoop kunt doen. 
 

Het correcte e-mailadres om berichten naar de burgemeester te sturen is burgemeester@knokke-heist.be 

Zelf verstuurt de burgemeester in zijn naam via het adres piet.degroote@knokke-heist.be 

Laat je niet verrassen en let op ! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen