maandag, augustus 15, 2022
26.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Opinie: Over respect en twee verloren gelopen kinderen

Onze krant is een platform waar snel en concreet worden gediscussieerd over en naar aanleiding van het nieuws. Dit doen we ook via opiniestukken zoals deze. Elk onderwerp is goed, als er maar een connectie is met het nieuws, en als het maar voor een breder publiek interessant is. Onze redactie beschikt over de naam en de contactgegevens van de schrijver. Ook uw opinie is welkom. Stuur ze naar: Redactie@kneistikrant.be Ben je het eens of oneens met de schrijver hier boven? Reageer dus gerust hier onder.

Reeds enkele dagen is er op sociale media een filmpje te zien van een jonge gast die tegen een wagen van onze Lokale Politie plast en gaat lopen. Uiteindelijk een soort kat en muisspel maar de jongen konden ze alsnog klissen, zagen we op het einde van het filmpje.

We zijn als badstad al wat gewoon van jongeren die weinig of geen respect hebben voor onze politie. Erger was te moeten vaststellen dat het gaat om een jonge gast van Knokke-Heist zelf. Geen Nederlander of Noord Franse toerist.

Ik noem het gewoon een gebrek aan opvoeding. Dit kom je vandaag wel meer tegen. Gelukkig zal deze “plasser” een gepast gevolg krijgen. Jammer genoeg zijn het die Nederlanders of Noord Franse toeristen die de dans wel ontspringen. Nederlanders maken zich al helemaal niet druk, mijn papa beschikt over een advocaat “mocht ik tegen de lamp lopen”. Kon je vandaag lezen in de grootste krant van het land.

Maar er viel vandaag nog ander nieuws de rapen in deze komkommertijd. De “hazen” zijn terug naar firma Waddington in Engeland. Tutteleers bleek toch niet te beschikken over de nodige vergunningen. Allicht zal er nog veel water naar onze zee moeten vloeien eer deze antiek en kunst makelaar nog een samenwerking kan opzetten met de gemeente Knokke-Heist. Met burgemeester De Groote valt niet te sollen. Of toch?

De Tijd dacht afgelopen weekend met Breaking News te komen aangaande de Audit Vlaanderen. Deze zaak is al meer dan een jaar geleden afgesloten en behandeld in de gemeenteraad. Dus geen Breaking News maar gewoon komkommertijd. Ach ja… er liepen ook nog twee kinderen verloren op het strand dit weekend. Het gaat dus goed met Knokke-Heist.

JR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen