16.9 C
Knokke-Heist

Opkomende ster Fabian Franciscus brengt humor en levenslessen naar Scharpoord met “Lekker gezellig”

De charismatische stand-upcomedian Fabian Franciscus is klaar om zijn derde voorstelling, “Lekker gezellig,” op zaterdag 8 april 2023 om 20 uur te presenteren in het Cultuurcentrum Scharpoord te Knokke-Heist. Na twee succesvolle shows en een groeiende schare fans, betreedt Fabian opnieuw het podium met zijn herkenbare, kwetsbare en vooral angstige houding.

Scharpoord verwelkomt op zaterdag 8 april 2023 om 20 uur het komisch talent Fabian Franciscus, die met zijn derde voorstelling “Lekker gezellig” het publiek weer op een rollercoaster van lachen en ontroering zal trakteren. Fabian, een begaafd stand-upcomedian, staat bekend om zijn sympathieke en ontwapenende aanwezigheid op het podium, die zijn optredens een uniek karakter geeft.

In “Lekker gezellig” bespreekt Fabian zijn leven en de uitdagingen die hij tegenkomt. Hoewel hij toegeeft dat zijn pogingen om het leven te trotseren vaak niet succesvol zijn, benadrukt hij de schoonheid van onvoorspelbaarheid en de noodzaak om te lachen, zelfs in moeilijke situaties. Met een knipoog naar zijn eigen angsten en depressie, brengt Fabian een verhaal van acceptatie en het vinden van humor in de meest onwaarschijnlijke situaties.

De carrière van Fabian heeft een indrukwekkende opmars gekend. Zijn eerste twee voorstellingen waren niet alleen goed bezocht, maar ook lovend ontvangen door critici en publiek. Zijn show ‘Vlafeest’ is zelfs opgenomen in het aanbod van Netflix. Bovendien was Fabian te gast bij populaire programma’s als De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen en Radio 2. Zijn veelzijdigheid blijkt ook uit zijn optredens op zowel het Zwarte Cross-festival als Lowlands.

De voorstelling in het Cultuurcentrum Scharpoord biedt een uitgelezen kans voor liefhebbers van stand-upcomedy en inwoners van Knokke-Heist om Fabian live te aanschouwen. Tickets zijn verkrijgbaar voor €16, met kortingen voor KH Uitpas-houders, jongeren onder de 26 jaar en groepen vanaf 10 personen, die slechts €13 betalen.

Mis deze kans niet om een avond vol humor, levenslessen en het talent van Fabian Franciscus te ervaren. Wie weet wat voor verrassingen hij nog in petto heeft voor zijn toekomstige shows?

Bestel jouw ticket

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen