Home Cultuur Opnieuw een première van de World Press Photo in KH

Opnieuw een première van de World Press Photo in KH

De Belgische première van de fototentoonstelling World Press Photo zal in 2021 opnieuw plaatsvinden in het Cultuurcentrum Scharpoord. Op deze fototentoonstelling worden de meest aangrijpende en beklijvende beelden van het voorbije jaar aan de bezoeker gepresenteerd. En dat wordt jaarlijks gesmaakt. Zo bezochten meer dan 5500 fotoliefhebbers de vorige editie.

Die werd coronaproof als de openluchttentoonstelling in de tuin van Scharpoord opgesteld. Het was er heerlijk genieten van kwaliteitsvolle fotografie met het ruisen van de bladeren als achtergrondmuziek. Nu is het nog even wachten op de winnende beelden. Die kondigt World Press Photo op 15 april 2021 aan.  

2 REACTIES

  1. WPP was goed georganiseerd in de tuin van Scharpoord maar vergeet de Wereldcartoonale niet. Photos vind je overal maar de Cartoons zijn uniek en hebben in het verleden Heist op de wereldkaart gezet . Velen vergeten dat .De spreiding over de gemeente was geen groot succes . Waarom niet alles concentreren op een plaats of beter bij voorbeeld langs de zeedijk van Heist tot in het Zoute gecombineerd met Sculpture Link. Beter dan in Ramskapelle daar hebben ze het For Freedom Museum .En de zeedijk is toch ons visitekaartje .

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers