vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Opnieuw vaccinatiedagen in mei en juni  

De Interministeriële Conferentie Volksgezondheid besliste recent dat bewoners van woonzorgcentra en ouderen vanaf 80 jaar een tweede boostervaccinatie (4de prik) kunnen krijgen. In Vlaanderen zullen alle mensen uit deze doelgroepen dan ook de kans krijgen om met een tweede boostervaccinatie hun bescherming tegen COVID-19 op peil te houden. Wie tot deze meest kwetsbare groep behoort, zal per brief (en digitaal, indien deze gegevens gekend zijn) ingelicht worden over dit aanbod en een vaccinatie-afspraak krijgen. Dit zal de komende weken van start gaan. Om een booster te kunnen krijgen, moeten er minstens 4 maanden verstreken zijn sinds de laatste COVID-vaccinatie.  
  

Voor het vaccinatiecentrum in het sportcentrum Molenhoek in Westkapelle werden deze uitnodigingen uitgestuurd op maandag 16 mei 2022 met als vaccinatiedag ofwel:  

  • maandag 30 mei tussen 9.00 -13.00 uur & 14.00 -18.00 uur  
  • vrijdag 3 juni tussen 9.00 – 13.00 uur & 14.00 – 18.00 uur  
  • woensdag 8 juni tussen 9.00 – 13.30 uur  
  • vrijdag 10 juni tussen 17.00 – 19.00 uur  

Wil je op deze uitnodiging ingaan, bevestig dan je afspraak via http://www.laatjevaccineren.be/registratie en meld je aan met je vaccinatiecode of bel naar het callcenter T 0800/ 111 51.   

Wens je niet op deze uitnodiging in te gaan laat dat zeker weten, zo kunnen we het vaccin voor iemand anders voorzien.   

Het vaccinatiecentrum is nog steeds gelegen in Sportcomplex Molenhoek te Westkapelle. Het dragen van een mondmasker is er verplicht!  

Je eerste booster gemist? Net 12 jaar geworden? Nieuw ingeschreven in onze gemeente? Of juist 5 jaar geworden?  Dan zal je hoogst waarschijnlijk al een uitnodiging ontvangen hebben voor vaccinatie op vrijdag 20 mei 2022. Ook deze uitnodigingen dienen bevestigd of geannuleerd te worden, op dezelfde manier zoals hierboven beschreven.   

Geen uitnodiging ontvangen en mis je nog een vaccinatie? Stuur dan gerust een mailtje naar vaccinatiecentrum@knokke-heist.be of bel op naar het callcenter T 0800 111 51.  

Koppels die op verschillende data zijn uitgenodigd mogen uiteraard opbellen om hun afspraak samen te zetten zodat ze maar 1 keer de verplaatsing naar het VC moeten doen.   

Opgelet: de bus van De Lijn stopt niet meer aan het vaccinatiecentrum maar aan het woonzorgcentrum O.L.V. Van Troost.! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen