zondag, augustus 14, 2022
27.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Oud schepen Hugo De Plecker signeert zijn debuutthriller De Wuhan Connectie

Op zaterdag 28 mei 2022 tussen 11 en 12.30 uur signeert en presenteert de Knokke-Heistse auteur H.G. Plecker (pseudononiem van Hugo De Plecker) bij Standaard Boekhandel in de Lippenslaan 86 in Knokke-Heist, zijn allereerste thriller ‘De Wuhan Connectie’.     
    
Over het boek    
Keith Brindel is CEO van een farmaceutisch bedrijf én liefhebber van de duivensport.     
Wat heeft het ene met het andere te maken? Zijn adjunct Malva weet echter dat zijn CEO een duister kantje heeft en dat kan gevaarlijk zijn als men ‘de kat bij de melk zet’ of in dit geval ‘het vaccin bij het virus’. Van Wuhan tot Brussel is de spanning te snijden.    
    
Over de auteur    
Hugo De Plecker was leraar boekhouden in Knokke-Heist alsook zaakvoerder in zijn eigen bedrijf én actief in de lokale politiek als gemeenteraadslid, schepen en provincieraadslid. Hugo woont met zijn echtgenote Marina in Knokke-Heist. Dochter Kelly en Phyllis en kleinkinderen Ruben, Thomas, Charlie en Vincent zijn z’n grootste fans.    
    
Kan je er niet bij zijn? Contacteer de Standaard Boekhandel, betaal vooraf en de medewerkers noteren wat Hugo in het boek mag schrijven en zorgen voor de rest.    

    

Voor meer info: Standaard Boekhandel, Lippenslaan 86, 8300 Knokke-Heist – T  050 60 39 31    
sb.knokkeheist@standaardboekhandel.be    

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen