Home Knokke-Heist Deelgemeente Knokke Overstock Garden lanceert eerste conceptstore Exterioo tuinmeubelen in Knokke-Heist

Overstock Garden lanceert eerste conceptstore Exterioo tuinmeubelen in Knokke-Heist

Op 18 december opent in België de allereerste Exterioo conceptstore in Knokke-Heist. ‘Exterioo Tuinmeubelen’ betekent een volledig nieuwe conceptstore by Overstock Garden, waarbij de kaart van persoonlijke service en beleving wordt getrokken. Hierbij hoort eveneens een gloednieuwe branding. In het voormalige Rik Ruebens-pand op de Natiënlaan 217 start een nieuw tijdperk met buitenleven als focus en dit onder het motto: Buiten is het betere binnen!
Buiten is het betere binnenHet werd de zomer waarbij we het buitenleven naar waarde hebben leren schatten. We hebben vele uren buiten doorgebracht en beleefden onze tuin en terras ten volle. Wij Belgen appreciëren ook steeds meer de waarde van het buiten zijn, net omdat we dat niet altijd kunnen. En dat is ook Overstock Garden niet ontgaan, want met het oog op de lancering van zijn nieuwe conceptstore Exterioo haalt het merk meer beleving en een uitgebreide in-store service naar onze gemeente. “Exterioo is veel meer dan tuinmeubelen”, zegt CEO Dominique Motte. “Het is gestart vanuit een overtuiging dat alles wat binnen kan leuker en beter wordt als je het buiten kan doen. Vandaar onze baseline: buiten is het betere binnen. Ter aanvulling bovenop ons ecommerce verhaal, kiezen we resoluut voor een nieuw winkelconcpet met ultieme focus op beleving & service, op maat van iedere klant, en dit in een iconisch winkelpand in Knokke.” Overstock Garden schakelt met haar kersverse conceptstore Exterioo naar een gloednieuw retailconcept en branding die de volledige lading dekt, want daarin is de naam ‘Overstock Garden’ te beperkt, klinkt het. “We bouwen continu aan een assortiment van betaalbare en kwalitatieve tuinmeubelen binnen verschillende prijsklasses. We willen in de toekomst als merk mensen inspireren om meer buiten te komen en buiten te leven, want dat is niet alleen gezonder, je wordt er ook vrolijker van.”
‘Winkelhieren’ werd vorig jaar nog verkozen tot woord van het jaar, en ook dit jaar is nog maar eens gebleken hoe belangrijk het is om lokaal te kopen. Ook Overstock Garden – Exterioo – is een puur Belgisch bedrijf met 22 showroom in België en ook een showroom in Nederland. “De komende jaren willen we volop investeren in onze eigen Belgische markt. Dit doen we enerzijds met nog andere nieuwe showroomopeningen die er nog dit jaar aankomen, en anderzijds ook door de bouw van een gloednieuw magazijn in de haven van Gent. De eerste Exterioo conceptstore zal zich huisvesten in het voormalige Rik Ruebens-pand op de Natiënlaan 217 in Knokke. Het pand is zeer visibel op de invalsweg naar Knokke, en ligt vlakbij de vorige winkel van Overstock Garden. “We blijven dus zeer dicht bij onze vorige showroom, maar huizen nu in een veel ruimer pand om ons assortiment, onze service en onze beleving ten volle te tonen naar élke buitengenieter. En de badstad Knokke is dan uiteraard een hotspot die eigenlijk dezelfde waarden naar voor schuift. Een no brainer om hier dan ook te investeren.” licht Dominique Motte toe.
- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers