18 C
Knokke-Heist

Paashaasfamilie komt naar Scharpoord

Op 8 april 2023, paaszaterdag, zullen de Gezinsbond en Jeugdraad weer een bruisend evenement organiseren voor jong en oud in en rond het Cultuurcentrum Scharpoord. Familie Paashaas komt naar het Scharpoordpark, waar de kinderen eieren kunnen zoeken, en vooraf een klein bakje kunnen knutselen om hun chocolade-eitjes veilig te bewaren.

De spanning stijgt terwijl de kinderen en hun ouders zich voorbereiden op de komst van de Paashaasfamilie in Scharpoordpark. Om 14.00 uur gaat het evenement van start en de organisatoren van de Gezinsbond en Jeugdraad raden aan om tijdig je ticket te reserveren om deel te kunnen nemen aan deze unieke eierjacht.

Dit jaar wordt er voorafgaand aan de zoektocht een creatieve draai gegeven aan het evenement. Kinderen mogen hun eigen kleine bakje knutselen om hun gevonden chocolade-eitjes in te bewaren en veilig mee naar huis te nemen. Mochten ze thuis een groter mandje hebben, zijn ze van harte welkom om deze mee te brengen naar het park.

Om 15.00 uur zullen de uitbundige paashazen de kinderen begeleiden in hun speurtocht naar de overheerlijke eitjes. De organisatoren hebben ervoor gezorgd dat kinderen van kleuterleeftijd tot het derde leerjaar kunnen deelnemen aan deze feestelijke activiteit. Om ervoor te zorgen dat iedereen een eerlijke kans krijgt om zoveel mogelijk lekkers te verzamelen, worden de kinderen verdeeld over verschillende grabbelvelden.

Het Scharpoordpark zal op paaszaterdag 8 april het bruisende middelpunt zijn voor gezinnen uit de regio. Dit evenement zal niet alleen zorgen voor een onvergetelijke dag voor de kinderen, maar ook voor de ouders die kunnen genieten van de levendige sfeer en het enthousiasme van hun kroost.

Mis deze kans niet om samen met uw gezin de lente te vieren en nieuwe herinneringen te maken tijdens dit jaarlijkse evenement. Noteer zaterdag 8 april met een ster in uw agenda en zorg ervoor dat u deel uitmaakt van deze prachtige traditie in de regio België.

Waar wachten de kinderen op? Dat blijft een verrassing tot het evenement van start gaat. Zorg ervoor dat u erbij bent en beleef samen met uw gezin een onvergetelijke dag!

Toegangsprijs: 4€ voor jeugdverenigingen en leden gezinsbond, 6 € voor niet-leden 

Vooraf inschrijven is aangewezen. Je kan de dag zelf ter plaatse inschrijven maar vooraf je tickets reserveren wordt toch sterk aangeraden. Het aantal deelnemers is immers beperkt tot maximaal 350. 

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen