17.9 C
Knokke-Heist

Pannakooi Evenement Verenigt Families in Lapscheure

Het populaire Pannakooi evenement keert terug naar Lapscheure, Damme van 27 t.e.m. 31 maart. Dit familievriendelijke sportproject is perfect voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Het langverwachte Pannakooi evenement maakt zijn terugkeer naar Lapscheure, een deelgemeente van Damme, van 27 tot en met 31 maart. Dit gezellige evenement biedt een unieke kans voor families om samen te komen en deel te nemen aan sportieve en vermakelijke activiteiten. Het is een geweldige gelegenheid voor zowel kinderen en jongeren als hun ouders, ooms, tantes en andere familieleden om zich te amuseren en onvergetelijke herinneringen te creëren.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de mogelijkheid om een vorm van straatvoetbal, Panna, te spelen op een klein veldje zonder specifieke regels. Deelnemers kunnen hun behendige voetbaltrucs inzetten om de tegenstander af te troeven en te genieten van een gezonde competitie. Panna is een uitstekende manier om zowel samenwerking als individuele vaardigheden te bevorderen en spelers van alle leeftijden en achtergronden met elkaar te verbinden. Bezoekers worden aangemoedigd om hun eigen bal thuis mee te brengen!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen