7.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Pannenstraat en kruispunt Krommedijk-Knokkestraat vanaf maandag onderbroken 

Vanaf maandag 21 november 2022 wordt zowel de Pannenstraat alsook de Krommedijk ter hoogte van de Knokkestraat onderbroken. In deze zone wordt gestart met de aanleg van de riolering. In de Knokkestraat tussen de Polderstraat de Pannenstraat is de aannemer volop bezig met de aanleg van de voetpadfunderingen.  

Parkeerkaart wegwerkzaamheden 

De bewoners die nu reeds over een parkeerkaart ‘wegwerkzaamheden’ beschikken, dienen hiervoor geen nieuwe aanvraag te doen, deze wordt automatisch verlengd tot het einde van de werken. De bewoners die nog geen parkeerkaart ‘wegwerkzaamheden’ hebben en die geen gebruik kunnen maken van hun garage/standplaats kunnen in de parkingshop, Gemeenteplein 22 te 8300 Knokke-Heist, een parkeerkaart “wegwerkzaamheden” halen tegen een administratieve vergoeding van 10 euro voor de periode dat hun garage/standplaats niet bereikbaar is. Deze parkeerkaart geldt in alle zones uitgezonderd de rode zone. Je dient bij de Parkingshop wel een bewijs voor te leggen dat je over een garage beschikt of er één huurt en je moet ook het inschrijvingsbewijs van de wagen meebrengen.  

Afvalzakken buiten de werkzone 

Het gemeentebestuur en het AGSO vragen om tijdens de werken de vuilniszakken op de hoeken van de zijstraten buiten de werfzone te plaatsen, zodat de afvalophaling vlot kan verlopen. De bewoners in de Krommedijk en het Pinksterbloemhof worden verzocht om hun afval voorbij de tunnel te plaatsen aan het ophaalpunt ter hoogte van de spoorweg tussen Laguna Beach en sportcentrum Laguna. 

2 REACTIES

  1. Vraag me toch af waarom de doorgang voor de fietsers bij de oversteek van de Westkapellestraat naar de Krommedijk ook gedeeltelijk versperd wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen