11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Parkies maandag met Pieter en Tine Embrechts 

Op maandagavond 25 juli 2022 staan Pieter en “Flamme Fatale” Tine Embrechts op het Parkiespodium in de tuin van het Cultuurcentrum Scharpoord. Broer en zus: ras-performers, begenadigd vertellers én ook nog eens buren in Borgerhout die een tuin delen. De laatste jaren waren ze elkaar muzikaal gezien een beetje uit het oog verloren, maar de lockdown bracht daar terug verandering in. 

Op verzoek van een vriendin-verpleegster namen ze samen vanuit hun bubbel hoopvolle liedjes op voor mensen die door ziekte aan hun bed gekluisterd waren en geen bezoekers mochten ontvangen. De reacties logen er niet om. Geestig, ontroerend en bezield blijken de stemmen van broer en zus een prachtige blend te hebben. Dat ontging niemand en plots volgde een hele reeks interactieve, online-concerten en een mooie concertreeks op de Zomer van Antwerpen 2020. 

Met het muzikale vuur terug aangewakkerd, staan ze samen op het podium met een greep uit Pieters Nederlandstalige repertoire, klassiekers uit Tines Jukebox 2020 en enkele prachtige Engelstalige covers. Twee stemmen en één gitaar. Less is more en meer moet dat niet zijn. U zijt wellekome! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen