15.3 C
Knokke-Heist
5 augustus , 2021

HomeCultuurParkies vanaf dit jaar niet meer gratis

Parkies vanaf dit jaar niet meer gratis

Tijdens de zomermaanden verrast Parkies inwoners, plus-inwoners en toeristen met een uniek aanbod van muziek. Samen met hun vrienden, familie en buren kunnen ze op de mooiste groene plek in hun leefomgeving genieten van topconcerten. Dit jaar niet meer gratis en verplicht een ticket te bestellen.

Gene Thomas, Metejoor, Sandra Kim, Guy Swinnen, Barbara Dex, Koen Buyse, Uncle Phil, Soul 2 Soul, De Geest en Sabien Tiels!

Metejoor komt op maandag 12 juli naar de tuin van CC Scharpoord om 19 uur.

De nieuwe prins van het Vlaamse lied is gearriveerd! De verlegen jongen uit Duffel ambieerde ooit een carrière als turnmeester, maar nadat zijn zus Lisa deelnam aan The Voice van Vlaanderen had hij de smaak te pakken. Met dikke hits zoals ‘Blij Om Jou Te Zien’ en ‘1 Op Een Miljoen’ brengt Metejoor niet enkel meezingers die in je hoofd blijven zitten, maar ook uitstekende muziek om eens volledig uit je dak te gaan.

Belangrijk: het blijven natuurlijk bijzondere omstandigheden, en die vragen om bijzondere maatregelen. Parkies blijft gratis, al moeten we dit jaar werken met een verplicht registratiesysteem. Je betaalt dus enkel een registratiekost, en je krijgt daar een drankbonnetje bovenop.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers