18.4 C
Knokke-Heist

Parkinson patiënten ontmoeten elkaar voor lezing over wilsbeschikkingen en euthanasie

In Knokke-Heist is er goed nieuws voor Parkinson-patiënten en hun familie, want op zaterdag 4 maart 2023 om 14.30 uur organiseert de contactgroep Parkinson in het seniorenontmoetingscentrum De Vierbote opnieuw een bijeenkomst voor hen en alle andere geïnteresseerden.

Deze bijeenkomst is bijzonder omdat er een spreker van formaat is uitgenodigd, namelijk de LEIF-arts West-Vlaanderen en gepensioneerd chirurg Luc Proot. Hij zal een interessante lezing geven over wilsbeschikkingen en euthanasie, een actueel en belangrijk onderwerp voor veel Parkinson-patiënten.

De contactgroep Parkinson organiseert regelmatig bijeenkomsten en activiteiten om mensen met Parkinson en hun naasten te ondersteunen en te informeren. Het is dan ook fijn om te weten dat deze bijeenkomst gratis toegankelijk is voor iedereen die geïnteresseerd is in dit onderwerp.

Als u meer wilt weten over Parkinson en hoe u als patiënt of naaste ermee kunt omgaan, dan mag u deze bijeenkomst zeker niet missen. Kom op zaterdag 4 maart 2023 om 14.30 uur naar De Vierbote in Heist en ontmoet lotgenoten en leer van een deskundige spreker over wilsbeschikkingen en euthanasie.

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over wilsbeschikkingen en euthanasie in het kader van Parkinson. Zorg dat u erbij bent op zaterdag 4 maart 2023 om 14.30 uur in De Vierbote in Heist.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen