HomeZwinregioZeebruggeParticipatieverslag nu pas beschikbaar

Participatieverslag nu pas beschikbaar

Het projectteam van het complex project Nieuwe Sluis Zeebrugge publiceerde drie maand na de vergadering een verslag over de participatie van afgelopen februari in het kader van het leefbaarheidsplan. In het verslag vindt u de reacties van alle deelnemers van de digitale werksessies, de papieren invulpakketten en de individuele gesprekken. Elke reactie is daarbij voorzien van een antwoord en meer duiding. Je kan het verslag hier lezen.

In de zomer van 2021 staan er nog info- en participatiemomenten gepland. Blijf jij graag op de hoogte? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief via deze link.

1 REACTIE

  1. Dit verslag van 95 bladzijden zou toch in de bib van Scharpoord en Heist en Westkapelle mogen ter beschikking liggen . Dit blijkt niet het geval. Waarop wacht het gemeentebestuur?
    Wanneer neemt de gemeenteraad een duidelijk standpunt in over de verbinding tussen Blankenberge- Lissewege en Knokke-Heist via de tunnel onder de Visartsluis en onder de Vandamme sluis ? Of zal men nog honderd jaar sukkelen aan bruggen en andere obstakels ?
    Welk lid van het schepencollege volgt dit dossier op ?

Er zijn geen reacties meer mogelijk.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers