vrijdag, mei 27, 2022
14.6 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Petanque- en kubbtornooi voor 50-plussers   

De tornooien tafeltennis (7 maart) en boogschieten (28 maart) bleken in de smaak te vallen bij tal van actieve 50-plussers op zoek naar beweging en plezier. De Sportdienst hoopt op 9 mei 2022 op hetzelfde recreatieve elan verder te kunnen gaan met een petanquetornooi in het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark. Op 13 juni 2022 zijn sportieve senioren welkom op het sportstrand van Heist voor een tornooi kubb, ook wel Viking-schaken genoemd.  
  
Petanque speel je 2 tegen 2 en kubb 3 tegen 3. Overtuig gerust je vrienden of familie om ook deel te nemen. Schrijf je toch liever individueel in? Geen probleem, dan zorgen de organisatoren de dag zelf voor een teamgenoot.  
  
Beide tornooien vinden plaats van 10 tot 16 uur. Deelnemen kost slechts € 5 (of € 4,50 met de 10-beurten Sportelkaart). Inbegrepen in deze prijs is een belegd broodje en een drankje voor over de middag.  
  
Noteer ook alvast al maandag 20 juni en maandag 19 december 2022 in je agenda want dan organiseren we weer Senior Sportief, een hele dag sporten en bewegen voor 50-plussers met een ruim aanbod aan beweegsessies.  

  

Klik hier om in te schrijven  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen