donderdag, februari 29, 2024
HomeKnokke-HeistPeter opent 'Sweet&Salt' in Knokke-Heist: "een gezellige plek waar mensen met de...

Peter opent ‘Sweet&Salt’ in Knokke-Heist: “een gezellige plek waar mensen met de glimlach ontvangen worden”

Onze gemeente verwelkomt een nieuwe aanwinst in zijn gemeenschap. Peter Jehin en zijn echtgenoot, die enkele jaren geleden de definitieve overstap maakten naar de kust, hebben onlangs de deuren geopend van hun eigen koffiehuis, ‘Sweet&Salt’. Gelegen op Parkstraat 25, 8301 Knokke-Heist, belooft deze nieuwe onderneming een warme en uitnodigende plek te zijn waar gasten niet alleen kunnen genieten van een kopje koffie, maar ook van een smakelijk ontbijt, een lichte lunch en heerlijk fingerfood.

Een droom wordt werkelijkheid

Voor Peter en zijn echtgenoot is ‘Sweet&Salt’ meer dan zomaar een koffiehuis; het is de verwezenlijking van een langgekoesterde droom. Na hun verhuizing naar de kust, waren ze geïnspireerd door de lokale gemeenschap en de levendige atmosfeer van Knokke-Heist. Met een passie voor gastvrijheid en een liefde voor kwalitatief eten en drinken, was het starten van hun eigen zaak een natuurlijke stap vooruit.

Het concept achter Sweet&Salt

‘Sweet&Salt’ onderscheidt zich door zijn unieke benadering van de koffiehuiservaring. Het biedt niet alleen een breed assortiment aan koffiespecialiteiten, maar ook een zorgvuldig samengesteld menu met opties voor ontbijt, lunch en fingerfood. Het idee is om een plek te creëren waar mensen zich op elk moment van de dag welkom voelen, of ze nu op zoek zijn naar een rustige plek om te werken, een gezellige ontmoetingsplek met vrienden, of een lichte maaltijd willen genieten.

De inrichting: warm en uitnodigend

Bij het betreden van ‘Sweet&Salt’ worden bezoekers verwelkomd door een sfeervol interieur dat zowel modern als huiselijk aanvoelt. Met comfortabele zitgelegenheden, subtiele decoraties en een open indeling, is de ruimte ontworpen om een gevoel van gemeenschap en gezelligheid te bevorderen. Peter benadrukt het belang van een warm welkom en een glimlach, waardoor gasten zich onmiddellijk thuis voelen.

Menu: Van koffie tot culinaire creaties

Het menu van ‘Sweet&Salt’ weerspiegelt de veelzijdigheid en kwaliteit die Peter en zijn echtgenoot nastreven. Van traditionele koffiebereidingen tot innovatieve creaties, elke kopje koffie wordt met zorg en aandacht bereid. Daarnaast biedt het menu een assortiment aan vers bereide ontbijt- en lunchgerechten, evenals een selectie van fingerfood die perfect is voor bij de koffie of als lichte maaltijd.

Een nieuwe hotspot in Knokke-Heist

Met de opening van ‘Sweet&Salt’ is Knokke-Heist een culinaire hotspot rijker. Peter en zijn echtgenoot kijken ernaar uit om zowel lokale bewoners als bezoekers van de kust te verwelkomen in hun koffiehuis. Door hun passie voor gastvrijheid en kwaliteit hopen ze een vaste waarde te worden in de gemeenschap en een plek te creëren waar herinneringen worden gemaakt.

‘Sweet&Salt’ nodigt iedereen uit om de warmte en gezelligheid te ervaren die Peter en zijn echtgenoot te bieden hebben. Of je nu in de buurt woont of op bezoek bent in Knokke-Heist, zorg ervoor dat je deze charmante nieuwe locatie aan je lijstje toevoegt.