16.9 C
Knokke-Heist

PINKO modeshow triomfeert ondanks onverwachte stortbui in Knokke-Heist

De modewereld van Knokke-Heist heeft zich dit weekend weer van zijn beste kant laten zien tijdens de veelbesproken Fashion Week. De glamoureuze kick-off op donderdag werd gevolgd door een sprankelende juwelenshow van June21 op vrijdag 5 mei. Echter, op zaterdagmiddag 6 mei werd onze gemeente opgeschrikt door een plotselinge hevige regenbui, die bijna roet in het eten gooide voor de langverwachte modeshow van het prestigieuze designmerk PINKO.

Ondanks de stortvloed aan water die over de tribunes en catwalk stroomde, lieten de organisatoren zich niet uit het veld slaan. In een indrukwekkend staaltje improvisatie werd binnen enkele minuten de baliezaal van Toerisme Knokke-Heist omgetoverd tot een unieke locatie voor een runway. Het publiek, de modellen, stylisten en dj waren al aanwezig en meer dan 150 zitplaatsen, voorzien van zachte roze kussentjes, werden in allerijl gecreëerd. Nog eens honderd andere bezoekers namen staand deel aan het evenement.

De aanwezigen werden getrakteerd op een wervelende show waarin PINKO’s unieke, eclectische en eigentijdse stijl tot leven kwam. Het merk, dat zich richt op de modebehoeften van onafhankelijke, sterke en sexy vrouwen, werkt samen met bekende modefotografen, supermodellen en veelbelovende ontwerpers voor hun spraakmakende capsule-collecties. De charmante Justine De Jonckheere praatte het geheel vakkundig aan elkaar.

Ondanks enige vertraging ging het defilé van modemerk CKS gewoon door op de inmiddels weer droge catwalk op het Lichttorenplein. De rest van de week stond Knokke-Heist in het teken van mode, met talloze verrassingen bij de winkels en diverse fashionshows. Op zondag 7 mei trokken de shows van Due Amanti en So Antwerp veel bekijks dankzij het zonnige weer.

De Fashion Week eindigt op Moederdag 14 mei met de Fashion Week Kids Day, waarbij kindermodeshows van LoveByJackie, Couleur Locale Kids, LS Kids Fashion en Cafmeyer Junior plaatsvinden. Kortom, een week vol mode en spektakel in Knokke-Heist, waarbij de PINKO modeshow ondanks de onverwachte weersomstandigheden een onvergetelijke indruk achterliet.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen