Home Cultuur Pitch Mode Activated was op vrijzetters weekend

Pitch Mode Activated was op vrijzetters weekend

Jeugdclub ’t Verzet organiseerde afgelopen weekend hun vrijzetters weekend surplace. Een gezellig weekend om de vrijwilligers te bedanken die een jaar lang ervoor zorgen dat ’t Verzet op rolletjes blijft lopen.

Het weekend zette ze in met een pizza party en een comedy night gecureerd door Jonathan Loeys. Bekend van zijn scherpe comments op twitter na elke aflevering van De Mol (Vier, 2019)

De doorzetters zaten zaterdagochtend om 10u reeds aan de ontbijttafel die gevuld was met pannenkoeken en wafels, heet van het ijzer. De middag bracht enkel nog maar meer plezier met een workshop: t-shirts drukken door het makers-project HANGAAR van de Jeugdclub.

De zaterdag werd in pracht afgesloten met een liveoptreden door de lokale helden van Pitch Mode Activated die enkele jaren terug nog op Spoor 5 stonden.

En toen was het al zondag. Wederom werd de ontbijttafel gevuld met enthousiaste vrijwilligers die zich zonder stoppen konden volproppen met boterkoeken, pistolets, spek en eieren. Zoals een zondag het beaamt ging het tempo een tandje lager met een filmochtend en een gezellige spelletjesmiddag met spelletjes van Spelotheek De Wip.

Het weekend afsluiten gebeurde naar jarenlange traditie op zondag met een BBQ en kampvuur tot in de vroege uurtjes.

Kriebelt het nu om ook vrijwilliger te worden?

Stuur gerust een berichtje naar : info@jeugdclubtverzet.be

of naar onze insta: @jeugdclubtverzet

- Advertisment -

Lees ook dit

2 jaar voorwaardelijk voor Zeebruggenaar met een kort lontje

Een veertiger uit onze buurgemeente Zeebrugge bijna dag op dag twee jaar geleden net gedaan met werken, toen hij het op een parking...

Vissers kijken uit naar meer “tong” in 2021

De kans is de reëel dat onze vissers volgend jaar meer tong mogen vangen. Dat heeft Vlaams minister van Landbouw en Visserij Hilde Crevits...

Recente reactie van onze lezers