18 C
Knokke-Heist

Planet Youth: Baanbrekend project tegen van alcohol, drugs en tabak

Op 29 maart 2023 om 19 uur zal de vzw TEJO Knokke-Heist in het Sociaal Huis op het Kraaiennestplein een leuke avond presenteren. Niemand minder dan Hans Quaghebeur, korpschef van de politiezone Blankenberge/Zuienkerke, zal een verhelderende lezing geven over Planet Youth. Dit indrukwekkende sensibiliseringsproject heeft als doel het gebruik van alcohol, drugs en tabak onder jongeren zo veel mogelijk te beperken.

Planet Youth is een innovatief project en onderzoek dat gebaseerd is op het succesvolle Icelandic Primary Prevention Model. Het verschilt van traditionele methoden omdat het niet rechtstreeks met jongeren communiceert, maar samenwerkt met steden en gemeenten, scholen, sportclubs en jeugdinstellingen. Dit leidt tot gerichte acties, zoals vrijetijdsactiviteiten die jongeren op een doelgerichte manier van het gebruik van middelen afhouden.

Mis deze kans niet om meer te weten te komen over dit baanbrekende project. Schrijf je nu in voor deze onmisbare lezing van Hans Quaghebeur en maak een verschil voor de jongeren van vandaag en morgen!

Klifhanger: Ben jij benieuwd naar het revolutionaire Planet Youth-project dat jongeren helpt om weg te blijven van middelen? Schrijf je dan nu in voor de lezing van Hans Quaghebeur en ontdek hoe je kunt helpen!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen