dinsdag, april 16, 2024
HomeKnokke-HeistPoging Tot Inbraak in Schroefas, Heist – Politie Zoekt Getuigen

Poging Tot Inbraak in Schroefas, Heist – Politie Zoekt Getuigen

In de nacht van 17 op 18 november 2023 heeft zich in de wijk Heulebrug, gelegen in Heist, een verontrustend incident voorgedaan. Volgens de lokale politie Damme/Knokke-Heist is er een poging tot inbraak gemeld in de straat Schroefas. De poging tot inbraak vond plaats tussen 19:00 uur en 23:15 uur.

De politie heeft na de melding van het voorval direct onderzoek ingesteld. Tot dusver zijn er geen daders geïdentificeerd, en de politie is actief op zoek naar getuigen die mogelijk verdachte activiteiten hebben waargenomen in de omgeving van de Heulebrug wijk. Bewoners die tussen gisterenavond en vandaag iets ongebruikelijks hebben gezien of gehoord, worden dringend verzocht contact op te nemen met de lokale politie.

De poging tot inbraak heeft de gemeenschap in Heist op scherp gezet, aangezien de veiligheid van de wijk een hoge prioriteit is voor zowel de bewoners als de lokale autoriteiten. De politie benadrukt het belang van waakzaamheid en vraagt bewoners om verdachte activiteiten onmiddellijk te melden.

Op dit moment zijn er nog geen verdere details bekend over de poging tot inbraak. De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over eventuele schade of gestolen goederen. Deze informatie zal worden geüpdatet naarmate het onderzoek vordert.

Het incident in Schroefas onderstreept het belang van een goede samenwerking tussen burgers en politie. Door alert te blijven en informatie te delen, kunnen gemeenschappen bijdragen aan de veiligheid en het welzijn van hun wijk.

Als u informatie heeft die relevant kan zijn voor dit onderzoek, neem dan alstublieft zo spoedig mogelijk contact op met de lokale politie van Damme/Knokke-Heist. Uw medewerking kan van cruciaal belang zijn voor het oplossen van deze zaak.