18.3 C
Knokke-Heist

Polderparel glinstert als nieuw bij officiële opening

Het was een lange wachttijd, maar eindelijk is het zover: Welzijnsvereniging Het Dak heeft afgelopen vrijdag hun nieuwe centrum, WZC Polderparel, geopend. Na een vertraging van een jaar kunnen de bewoners van het vroegere woonzorgcentrum nu hun plekje vinden in deze prachtige nieuwbouw.

“Ik ben zo blij met mijn nieuwe kamer in Polderparel. Het is zo licht en ruim, ik voel me echt thuis hier. De grote living is ook een groot pluspunt, ik kan hier gezellig samenkomen met mijn medebewoners en bezoek ontvangen.”

Maria

De Polderparel is een ruim gebouw met mooie kamers vol natuurlijk licht en grote livings. Het is voorzien van alle moderne comfort, waardoor het aangenaam zal zijn om er te verblijven en te werken. Directeur Franck Libeer is trots op het nieuwe centrum en zegt: “We kijken uit naar de verhuizing naar het ruime gebouw waar mooie kamers met veel natuurlijk licht en grote livings alvast grote troeven zijn. In dit huis voorzien van alle moderne comfort zal het aangenaam verblijven en werken zijn.”

“Ik ben zo onder de indruk van het nieuwe centrum. De kamers zijn prachtig en het gebouw is zo modern. Ik ben zo dankbaar dat mijn papa hier kan wonen en genieten van deze prachtige faciliteiten.”

Jan

De opening werd ingeluid door een verwelkoming door voorzitter Kathleen van der Hooft en directeur Franck Libeer. Hierna volgde de inhuldiging door burgemeester Piet De Groote. Er was ook een receptie waar bezoekers het nieuwe woonzorgcentrum konden bekijken.

Het nieuwe centrum, gelegen naast het huidige woonzorgcentrum OLV. – Van Troost in de Rustoordstraat in Westkapelle, zal 143 bewoners huisvesten. De naam Polderparel is gekozen na een bevraging onder bewoners, medewerkers, familieleden en vrijwilligers.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen