zondag, februari 25, 2024
HomeHaven / ZeebruggePortpeople: Amber's veelzijdige rol bij P&O Ferries: Van LoLo-planning tot klantenservice

Portpeople: Amber’s veelzijdige rol bij P&O Ferries: Van LoLo-planning tot klantenservice

Amber, een 22-jarige medewerkster bij P&O Ferries in Zeebrugge, demonstreert een indrukwekkende veelzijdigheid in haar werk. Haar functie bij dit prominente maritieme bedrijf omvat drie kernaspecten: LoLo-planning, rail-planning, en klantenservice.

Als onderdeel van de LoLo-planning zorgt Amber samen met haar collega’s ervoor dat de schepen, zoals het containerschip Freya, efficiënt worden geladen en gelost. Dit houdt in dat zij de aankomst van schepen nauwgezet opvolgt en coördineert welke vracht door de havenmedewerkers verwerkt moet worden. Deze planning is cruciaal voor het soepele verloop van de havenactiviteiten.

Bij de rail-planning past Amber dezelfde principes toe, maar dan voor de vracht die via het spoor wordt vervoerd. Deze rol vereist een gedetailleerde kennis van logistieke processen en een scherp inzicht in de organisatie van transport.

Als Customer Service Officer (CSO) vervult Amber een rol die vergelijkbaar is met die van een waterklerk of administratief medewerker. Ze fungeert als aanspreekpunt voor klanten en is verantwoordelijk voor de nauwkeurige registratie van belangrijke gegevens zoals gevaarlijke goederen, kaaiaanvragen en speciale vergunningen.

De diversiteit in haar takenpakket brengt verschillende verantwoordelijkheden met zich mee, wat Amber als spannend en interessant ervaart. Ze geniet van de afwisseling tussen het oplossen van organisatorische uitdagingen en het contact met klanten. De ondersteuning van collega’s en het ploegenstelsel dragen bij aan een positieve werksfeer en een goede balans tussen werk en privéleven.

Amber’s ervaring in de havenwereld heeft haar waardevolle inzichten gegeven. Ze heeft kennis opgedaan over verschillende functies in de maritieme sector en benadrukt het belang van zelfontplooiing en professionele groei, iets wat P&O Ferries actief ondersteunt.

Kortom, Amber’s loopbaan bij P&O Ferries in Zeebrugge is een boeiend voorbeeld van hoe veelzijdigheid en continue ontwikkeling centraal staan in de dynamische wereld van de maritieme industrie.

Een avontuur in de havenwereld, da’s net iets anders! Wil je ook graag een nieuw hoofdstuk in je loopbaan beginnen? Neem dan zeker een kijkje op https://www.havenjobs.com/?utm_campaign=havenjobs_wave1… en vaar je eigen koers naar de toekomst!