18.3 C
Knokke-Heist

Portpeople: Dieter, de efficiënte coördinator bij Tropicana

In het industriële hart van Zeebrugge bevindt zich Tropicana Brands Group, een internationale vruchtensapproducent waar Dieter (30) als operations coördinator werkt. Als rechterhand van de unit manager is Dieter verantwoordelijk voor de coördinatie van uiteenlopende taken, waaronder het efficiënter maken van operaties, het bepalen van de ploegbezetting en planning. Permanente communicatie met collega’s speelt hierbij een belangrijke rol.

Dieter’s gevarieerde functiepakket drijft hem om het beste van zichzelf te geven. “Ik leer graag nieuwe zaken bij en hou van nieuwe uitdagingen”, aldus Dieter. Doorgroeimogelijkheden op de werkvloer zijn hierbij een belangrijke motivator. Dieter heeft het geluk om samen met fijne collega’s nieuwe projecten uit te werken en op te volgen van A tot Z. Elke dag brengt andere verrassingen en dat maakt de job net spannend!

De dynamische interactie met medewerkers versterkt ook Dieter’s enthousiasme. “Inmiddels werk ik er een kleine 8 jaar en kom ik regelmatig in contact met collega’s van verschillende afdelingen. De waaier aan vaardigheden en standpunten levert vaak boeiende inzichten op voor de ontwikkeling van nieuwe projecten. Maar de sfeer is er gelukkig niet altijd ernstig, er wordt zeker wat afgelachen”, aldus Dieter.

#Tropicana #Teamwork #Careeropportunities

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen