vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Postzegels zonder grenzen steunt Oekraïne  

“Postzegels Zonder Grenzen” is een non-profitorganisatie die postzegels inzamelt voor zieke en schoolgaande kinderen van de Derde Wereld. Vanaf nu worden ook postzegels ingezameld voor de kinderen van Oekraïense vluchtelingen die in België vertoeven.   

  

De postzegels die opgestuurd of afgegeven worden aan PZG t.a.v. Randy Geldhof Damsestraat 9 8730 Beernem worden daar per 100 stuks in enveloppen gestopt. In België worden deze enveloppen verdeeld onder de kinderen van Oekraïense vluchtelingen in de opvangcentra. In het buitenland worden de enveloppen bezorgd aan de kinderen via dokters, verpleegsters en leerkrachten. Voor al die kinderen is het een originele, warme en educatieve verrassing.    

  

PZG bestaat nu 2 jaar en heeft reeds heel wat kinderen gelukkig gemaakt. Maar er is nog veel te doen! Zeker voor de Oekraïense kinderen! “Ik ben er zeker van dat er zich bij heel wat huisgezinnen ergens onderaan in een lade of in een doos op zolder een verzameling postzegels bevindt. Alle postzegels, afgestempeld of postfris en ook gefrankeerde enveloppen zijn welkom. Postzegels op fragment worden bijgeknipt, afgeweekt, gedroogd en gecontroleerd. Monnikenwerk, maar met liefde en plezier gedaan” aldus Randy Geldhof.    

  

Voor meer info: PZG t.a.v. Randy Geldhof Damsestraat 9 8730 Beernem T 050 790 763 e-mailadres: randy.geldhof@skynet.be   

https://www.postzegelszondergrenzen.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen