zaterdag, juli 2, 2022
12.7 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Problemen met het invullen van je aangifte personenbelasting? 

Geen nood! Een medewerker van de Federale Overheidsdienst Financiën staat klaar om samen met jou een telefonische aangifte te doen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is bellen naar het Sociaal Huis tegen ten laatste 13 juni 2022. Daarna belt een medewerker van de Federale Overheidsdienst Financiën je op om direct met jou de aangifte telefonisch in te vullen of om een afspraak in te plannen om de aangifte telefonisch in te vullen. 

Bel dus tegen ten laatste 13 juni 2022 naar het Sociaal Huis op het nummer 050 53 09 00 om je naam, telefoonnummer en rijksregisternummer door te geven. 

Belangrijk! Pas op voor Phishing (internetfraude): 

– een medewerker van de Federale Overheidsdienst Financiën stelt zich voor met naam en functie; 

– zal NOOIT je bankgegevens vragen, voorstellen om op huisbezoek te komen of via e-mail vragen om achterstallige schulden te vereffenen. 

Indien telefonische bijstand niet mogelijk is, kunt je alle attesten en fiches in de bruine enveloppe stoppen samen met de blanco aangifte. Deze enveloppes worden in het Sociaal Huis en stadhuis verzameld. De Federale Overheidsdienst Financiën zal deze verder verwerken en je via de post een attest van indiening bezorgen. 

Deze enveloppe kan tijdens de openingsuren in het Sociaal Huis bezorgd worden. Buiten de openingsuren kunt je deze deponeren in de brievenbus. In het stadhuis kan de enveloppe in de brievenbus gedeponeerd worden. 

Openingsuren Sociaal Huis Knokke-Heist, p/a Kraaiennestplein 1, 8301 Knokke-Heist: ma. t.e.m. vrij van 8.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen