vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist

Promoot je onderneming door deelname aan Week van de Zwinstreek

Van 24 september tot en met 2 oktober 2022 vindt de vijfde editie van de Week van de Zwinstreek plaats.  Tijdens deze jubileumeditie laten ondernemers jong en oud de streek beleven met vele activiteiten rondom natuur, cultuur, historie of streek- en hoeveproducten. Het gemeentebestuur van Knokke-Heist roept onze lokale ondernemers daarom ook dit jaar weer op om deel te nemen en een activiteit te organiseren. Dat kan een activiteit zijn die je vaker organiseert of een bijzonder event speciaal voor de Week van de Zwinstreek. 

Meedoen is gratis en betekent extra promotie voor je activiteit en onderneming. Zo zetten we samen de unieke Zwinstreek nog meer op de kaart! Aanmelden van de activiteit kan nu al. Meld je activiteit hier aan! Nog tot 13 juli 2022 kun je je deelname als organisator van een activiteit bevestigen.  

Ons aanbod 

De organisatie van de Week van de Zwinstreek verzorgt de promotie van de Week van de Zwinstreek en uw activiteiten, o.a. door middel van: 

  • Een website met overzicht van alle activiteiten 
  • Social media campagne 
  • Inzet digitale kanalen van de lokale toeristische diensten zoals Westtoer en de gemeenten 
  • Flyers en andere communicatiemiddelen worden beschikbaar gesteld d.m.v. een digitale communicatietoolbox 
  • Perspromotie 

Week van de Zwinstreek 

Week van de Zwinstreek betrekt inwoners, recreanten, ondernemers en toeristen bij de Zwinstreek. De Zwinstreek is een unieke regio met prachtige natuur, een rijke historie aan cultuur en een veelzijdig aanbod van streek- en hoeveproducten. Deze thema’s komen dan ook veelvuldig terug in de activiteiten deze week.  

Voor alle info: http://www.weekvandezwinstreek.eu 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen