23.7 C
Knokke-Heist

R Knokke FC dichter bij de top vijf na Sula’s vierklapper en een positief licentieadvies

Knokke FC krijgt een positief licentieadvies voor het seizoen ’23-’24 en komt na een indrukwekkende 4-1 overwinning op Dessel dichter bij de top vijf. Spits Din Sula schittert met vier doelpunten.

RKFC ontving afgelopen dagen een positief advies voor de licentie voor Eerste Nationale 2023-2024, wat nu wordt voorgelegd aan de licentiecommissie. Er zijn geen bezwaren die de toekenning van een vergunning aan R Knokke FC in gevaar kunnen brengen.

De kustploeg behaalde een overtuigende 4-1 overwinning op Dessel, waarbij Din Sula vier keer scoorde en de ploeg op slechts drie punten van de vijfde plaats bracht.

Yves Van Borm, de coach van RKFC, was verheugd over zijn aanvaller. “Hij verdient dit en iedereen gunt het hem. Die jongen had het de laatste weken wat moeilijk en voelt zich snel schuldig als hij niet rendeert, maar na een goed gesprek zag je het effect.”

Din Sula gaf toe dat hij een tijdje droog stond en zei: “Voor een spits is er niets vervelender. Ik krijg hier echter veel steun en vertrouwen, en dit is het resultaat. Dit succes is niet alleen van mij, maar van de hele ploeg.”

Knokke nadert nu de vijfde plaats en gaat zaterdag op bezoek bij Thes. “We spelen zonder druk en hebben niets meer te verliezen”, zegt Van Borm. “Het is altijd goed om een doel te hebben, dus we gaan voluit voor die vijfde plaats.”

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen