1.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

R Knokke FC weet te winnen tegen beloften Antwerp: 0-1

In eerste nationale voetbalden de drie West-Vlaamse ploegen allemaal op verplaatsing. Helaas ging het niet goed voor Mandel United en Winkel Sport, die verloren tegen Sporting Charleroi en SK Heist. Gelukkig wist R Knokke FC de positieve noot te zetten door met 0-1 te winnen tegen de beloften van Antwerp.

R Knokke FC was de hele wedstrijd de baas en kon minstens vijftien keer dreigen. Het leek er niet van te gaan komen voor onze jongens van R Knokke FC, tot Din Sula in de 82ste minuut de bevrijdende 0-1 keihard tegen de touwen schoot. “Dat doelpunt kwam eigenlijk op het perfecte moment”, zei Sula na de wedstrijd. “In de eerste helft misten we iets te veel kansen, maar ik bleef er in geloven. Mijn ploegmakkers en de coach hadden mij tijdens de rust al gesteund en me het vertrouwen gegeven. Ze verzekerden mij dat ik nog ging scoren.”

Er was echter wel een smetje op de overwinning: Sula kreeg geel en is geschorst voor de thuismatch van volgende zondag tegen zijn ex-club en leider Patro Eisden. “Mijn concentratie was even weg na die gele kaart. Ik wou die match tegen Patro absoluut niet missen, maar het gebeurt nu toch. In de heenronde was ik geblesseerd en nu geschorst, dat valt me wel zwaar.”

R Knokke FC wist te winnen tegen de beloften van Antwerp, 0-1. Hoewel er een smetje op de overwinning zit, in de vorm van een gele kaart voor topscorer Din Sula, die hierdoor geschorst is voor de volgende wedstrijd, is het toch een goed resultaat voor de ploeg uit Knokke.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen