17.9 C
Knokke-Heist

Raadswissel in de gemeenteraad van Damme

Komende donderdag zal er een belangrijke gemeenteraad plaatsvinden in Damme. Er staan diverse punten op de agenda, waaronder het ontslag van een titelvoerend gemeenteraadslid en de aanstelling van een opvolger. Ook zullen er onderzoeken uitgevoerd worden naar de geloofsbrieven van het nieuw aan te stellen gemeenteraadslid, en zullen er vertegenwoordigers aangesteld worden voor verschillende organisaties.

Een van de belangrijkste punten op de agenda is het ontslag van een titelvoerend gemeenteraadslid. Hierna zal er een opvolger aangesteld worden, die de eed zal afleggen tijdens de vergadering.

Daarnaast zal er ook onderzoek gedaan worden naar de geloofsbrieven van een nieuw aan te stellen gemeenteraadslid. Dit onderzoek is van groot belang, omdat het ervoor zorgt dat alleen gekwalificeerde en betrouwbare kandidaten worden aangesteld als gemeenteraadslid.

Er zullen ook vertegenwoordigers aangesteld worden voor verschillende organisaties, zoals ERSV West-Vlaanderen vzw, Resoc Noord-West-Vlaanderen en Wijk-Up.

Het publiek is welkom om de vergadering bij te wonen, die zal plaatsvinden op de eerste verdieping van het stadhuis.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen