16.9 C
Knokke-Heist

Red een kinderleven met de cursus eerste hulp bij baby’s en kinderen

Ben jij een trotse ouder of ga je binnenkort voor het eerst op oppas? Of je nu een ervaren ouder bent of niet, het is altijd handig om op de hoogte te zijn van eerste hulp bij kinderen. Gelukkig is er een geweldige cursus beschikbaar in het Cultuurcentrum Scharpoord in samenwerking met de Hulpverleningszone 1.

Op dinsdag 31 januari 2023 om 19 uur kan je deelnemen aan deze leerzame en praktische cursus. Je zal niet alleen de theorie leren, maar ook de vaardigheden oefenen om in te grijpen bij vaak voorkomende verwondingen bij baby’s en kinderen, zoals schaafwonden, brandwonden, bloedneus, en verslikking.

En het beste nieuws? De cursus kost slechts €3,50, inclusief een drankje! En met code 23ECU45 kun je zelfs nog eens besparen. Dus, waarom zou je niet de kans nemen om jezelf voor te bereiden op een noodgeval en mogelijk een kinderleven redden?

Laten we eerlijk zijn, geen ouder wil in een situatie komen waarbij eerste hulp nodig is voor hun kind. Maar als het gebeurt, wil je er klaar voor zijn. Doe jezelf een plezier en schrijf je nu in voor de cursus eerste hulp bij baby’s en kinderen. Wie weet, kan jij wel het verschil maken in het leven van een kind.

Schrijf in

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen