15 C
Knokke-Heist

Leden Reddersclub Knokke-Heist Genoten van Onvergetelijk Teamweekend vol Plezier en Verbinding

Afgelopen dagen vond het jaarlijkse redders teamweekend plaats, waar 45 enthousiaste collega’s onvergetelijke momenten deelden. Ze bezochten een lokale brouwerij en namen deel aan een teamquiz, wat voor veel hilariteit zorgde.

Afgelopen dagen hebben 45 enthousiaste redders een fantastische teambuilding ervaring gehad tijdens hun jaarlijkse redders weekend. Dit bijzondere weekend zat vol met leuke activiteiten die het team hechter maakte en hun kameraadschap versterkte.

De groep bezocht een lokale brouwerij, waar ze alles leerden over het brouwproces. Ze proefden heerlijke bieren en hadden veel plezier. Echter, het hoogtepunt van het weekend was de teamquiz. Hierbij werden de kennis en vaardigheden van de deelnemers op de proef gesteld in verschillende categorieën. De quiz zorgde voor veel gelach en leerzame momenten, waarbij de teamleden zichtbaar genoten van het samenzijn.

Speciale dank gaat uit naar Thomas De Baene, Baptiste Peckstadt, Babette Gillemon, Flor Cattoor en Nicolas Absil. Hun uitmuntende organisatie en toewijding zorgden ervoor dat dit weekend onvergetelijk werd. De succesvolle samenkomst was in grote mate te danken aan hun harde werk en betrokkenheid.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen