17.6 C
Knokke-Heist

Renovatie Toerisme Knokke-Heist: Meer Dan Enkel Een Facelift!

Het hart van Knokke-Heist’s toeristische dienstverlening zal de komende maanden een transformatie ondergaan. Het moderne design van de toekomstige baliezaal op het Lichttorenplein belooft niet alleen meer beleving voor de bezoekers, maar zal ook voldoen aan alle eisen van een hedendaags toerismekantoor.

Wanneer men kijkt naar het bezoekersaantal van afgelopen zomer, blijkt wel hoe vitaal deze vernieuwing is. In de warme maanden juli en augustus kwamen maar liefst 100.000 bezoekers over de vloer in de baliezaal. Zo’n imposant cijfer onderstreept het belang van deze locatie als informatiehub voor toeristen.

Om de toeristen niet in de kou te laten staan tijdens deze ingrijpende verbouwing, heeft de gemeente Knokke-Heist een interim-oplossing bedacht. Vanaf 18 september kunnen toeristen en inwoners terecht bij een tijdelijke pop-upbalie in de Veiligheidspost, strategisch gelegen aan de Zeedijk 660. Deze noodoplossing zal dagelijks geopend zijn van 9.30 uur tot 18.00 uur, gelijk aan de reguliere openingstijden van het oorspronkelijke kantoor.

En voor degenen die zich zorgen maken over basale voorzieningen tijdens hun bezoek aan Knokke-Heist: wees gerust. Ondanks de verbouwing blijven de publieke toiletten in het toerismekantoor dagelijks geopend van 9.30 uur tot 18.00 uur.


Knokke-Heist zet, ondanks enige tijdelijke ongemakken, een stap vooruit met het moderniseren van hun toerismekantoor. Deze beweging weerspiegelt de voortdurende inzet van de stad om haar bezoekers een informatieve en plezierige ervaring te bieden. Wat verwacht u van deze vernieuwing? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Wil je meer lokaal nieuws en updates ontvangen? Meld je aan voor een gratis abonnement via de knop “mijn krant”.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen