15.9 C
Knokke-Heist

Revolutionair theaterstuk betovert Knokke-Heist met intieme virtual reality ervaring

Knokke-Heist wordt op 15 april 2023 ondergedompeld in een uniek en intiem theateravontuur, waarbij het publiek in een privéwoning op Elizabetlaan mag binnenstappen en een virtual reality wereld betreedt. Twee lokale artiesten, Joren Vandenbroucke en Annelies Van Hijfte, presenteren deze voorstelling genaamd “Drie geraniums op een vensterbank” en brengen een verhaal van verzuchting en verveling tot leven.

Op zaterdag 15 april 2023 verandert een woonkamer in Knokke-Heist in een intieme en meeslepende theaterervaring. In een woning op Elizabetlaan worden voorstellingen van “Drie geraniums op een vensterbank” georganiseerd. Joren Vandenbroucke en Annelies Van Hijfte zullen om 17 uur, 18.30 uur en 20 uur op de planken staan voor een publiek van maximaal 10 personen per voorstelling. Om de privacy van de gastheer en gastvrouw te waarborgen, wordt het exacte adres pas kort voor aanvang bekendgemaakt.

Het verhaal van “Drie geraniums op een vensterbank” neemt het publiek mee in het leven van Patrick, een man van eind dertig die eruitziet als een man van eind veertig. De toeschouwers stappen via virtual reality in de wereld die Patrick voor zichzelf heeft gecreëerd, maar waarin hij onvermijdelijk gevangen raakt. Zijn drie geraniums zijn stille getuigen van zijn bestaan en becommentariëren de banaliteit van zijn dagelijkse routine, op zoek naar diepgang.

Het unieke aan deze voorstelling is de intieme setting en het gebruik van virtual reality om het verhaal nog dichter bij het publiek te brengen. Joren Vandenbroucke en Annelies Van Hijfte, beiden afkomstig uit de animatiefilm- en operawereld, zorgen ervoor dat het publiek zich helemaal kan inleven in het verhaal en de natte potgrond van de geraniums bijna kan voelen. De voorstelling biedt een frisse kijk op de uitdagingen van het alledaagse leven en laat de toeschouwers nadenken over hun eigen bestaan.

Kaartjes voor deze bijzondere voorstelling kosten €12. Reserveer snel uw plaats voor de voorstellingen van 17 uur, 18.30 uur of 20 uur en ervaar een unieke theaterervaring in Knokke-Heist.

Wie zal Patrick helpen te ontsnappen uit zijn eigen gecreëerde wereld, en zullen de geraniums ooit de diepgang vinden waar ze naar op zoek zijn? Boek uw tickets en ontdek het zelf!

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen