18.3 C
Knokke-Heist

Rihanna keert terug: Sensationele show tijdens Super Bowl 2023

Na zes lange jaren staat ze eindelijk weer op het podium: Rihanna is de hoofdact tijdens de halftime show van de Super Bowl 2023. Fans over de hele wereld kunnen niet wachten om te zien wat ze in petto heeft, na haar laatste album uit 2016.

Wat kunnen we verwachten tijdens de show? Helaas is er nog geen setlist vrijgegeven, maar we gaan er vanuit dat haar grootste hits voorbijkomen. Of krijgen we juist te horen dat Rihanna eindelijk terug is met nieuwe muziek? De nadruk in de trailer voor haar show ligt in elk geval op het feit dat ze al heel lang geen nieuwe muziek heeft uitgebracht.

Ook de gastoptredens zijn nog een verrassing. Zal haar vriend A$AP Rocky het podium betreden, of verrast ze ons met Drake voor de hit What’s My Name? Of krijgen we misschien zelfs een duet met Jay-Z, die de show samen met Roc Nation organiseert en Rihanna haar platendeal gaf op haar zestiende?

De Super Bowl 2023 vindt plaats op zondag 12 februari in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona, met de Philadelphia Eagles en de Kansas City Chiefs als gelukkige toeschouwers. Kijk ‘m om 00.30 uur in Vlaanderen bij ESPN.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen