donderdag, april 18, 2024
HomeKnokke-HeistRKFC bereidt zich voor op seizoen '24-'25 met nieuwe en vernieuwde contracten...

RKFC bereidt zich voor op seizoen ’24-’25 met nieuwe en vernieuwde contracten voor technische staf

In een recente aankondiging hebben Voorzitter Vincent Vanhonsebrouck en Sportief Manager Kristof Arys van RKFC belangrijke updates gegeven over de samenstelling van de technische staf voor het komende seizoen 2024-2025. Hoofdtrainer Jannes Tant, geprezen om zijn uitstekende werk, blijft aan boord met een doorlopend contract. Assistent-trainers Wesley De Smet en Olivier De Cock hebben hun overeenkomsten met één seizoen verlengd, waarbij Wesley aan zijn tweede en Olivier aan zijn vijfde seizoen bij de club begint. Keepertrainer Ivan Gabriël kiest ervoor zijn contract niet te verlengen, en Virgil De Windt, afkomstig van Winkel Sport, is aangesteld als zijn opvolger.

Technische Staf Versterkingen en Verlengingen

RKFC maakt zich klaar voor een ambitieus seizoen ’24-’25 met strategische beslissingen rond de technische staf. Hier zijn de belangrijkste punten:

  • Jannes Tant blijft de leiding houden als hoofdtrainer dankzij zijn succesvolle prestaties en een reeds bestaande overeenkomst.
  • Wesley De Smet en Olivier De Cock, de assistent-trainers, verlengen hun contracten met respectievelijk één seizoen. Wesley begint aan zijn tweede seizoen, terwijl Olivier zich opmaakt voor zijn vijfde jaar bij de club.
  • Na het besluit van Ivan Gabriël om zijn contract als keepertrainer niet te verlengen, heeft RKFC Virgil De Windt verwelkomd als de nieuwe keepertrainer. Virgil maakt de overstap van Winkel Sport en brengt een nieuwe dynamiek naar de club.

Welkom Virgil De Windt

De aanstelling van Virgil De Windt als de nieuwe keepertrainer is een belangrijke stap voor RKFC. Zijn ervaring en deskundigheid bij Winkel Sport zullen van grote waarde zijn voor het team. De club en haar fans kijken uit naar de energie en vernieuwing die hij met zich meebrengt.

Afsluiting en Toekomstvisie

Met deze versterkingen en verlengingen legt RKFC een solide basis voor succes in het seizoen ’24-’25. De continuïteit binnen de technische staf, gecombineerd met verse inzichten, belooft een spannende toekomst voor de club en haar supporters.

Met de nieuwe en vernieuwde contracten voor de technische staf gaat RKFC een veelbelovend seizoen tegemoet, waarbij de club zich richt op zowel continuïteit als vernieuwing binnen het team.