17.9 C
Knokke-Heist

RKFC verliest, top drie uit zicht!

Op zondagavond werden er weer enkele verrassingen genoteerd in de Belgische voetbalcompetitie. Mandel United, Winkel Sport en RKFC leden allemaal een nederlaag op verplaatsing. Ook R Knokke FC slaagde er niet in om voor de tweede week op rij te winnen.

Het was een moeilijke wedstrijd voor onze jongens van RKFC, die met 2-1 verloor op het veld van Wezet. De kustploeg moest het stellen zonder enkele belangrijke spelers, zoals Schoonbaert en Buysse, en ook coach Yves Van Borm was geschorst. T2 Geoffrey Claeys nam zijn plaats in langs de zijlijn. Knokke startte met een 4-4-2-formatie en Neyts en Broché in de basis.

Na tien minuten spelen kwam Knokke al op achterstand na een doelpunt van Marten Wilmots, de zoon van voormalig bondscoach Marc Wilmots. Gelukkig kon Lemoine snel gelijk maken. Voor rust kwam Wezet echter opnieuw op voorsprong, waardoor Knokke opnieuw moest achtervolgen.

In de tweede helft slaagde Knokke er niet meer in om de gelijkmaker te scoren. Hierdoor lijkt de top drie opnieuw uit zicht te zijn voor de kustploeg.

Hoe zal RKFC reageren op deze nieuwe nederlaag? Zal de coach zijn spelers kunnen motiveren om terug te vechten in de volgende wedstrijd?

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen