Home Knokke-Heist RKFC Verrast met Overwinning op Promotiezekere Lokeren-Temse in Daknamstadion

RKFC Verrast met Overwinning op Promotiezekere Lokeren-Temse in Daknamstadion

0
107

Zaterdagavond verraste RKFC met een indrukwekkende 1-0 overwinning op KSC Lokeren-Temse in het Daknamstadion, ondanks dat de Waaslanders hun promotie al op zak hadden.

Hoogtepunten van de Match De match tussen KSC Lokeren-Temse en RKFC op zaterdagavond was een strijd van tactisch vernuft en gemiste kansen, vooral in de eerste helft die zonder doelpunten eindigde. Lokeren-Temse, reeds verzekerd van promotie naar 1B, zocht de overwinning terwijl RKFC gebrand was op revanche na een eerdere nederlaag.

  • Eerste Helft: Beide teams hadden moeite om hun stempel op het spel te drukken, waarbij Lokeren-Temse weliswaar het balbezit domineerde maar niet door de verdediging van RKFC kon breken. Het resultaat was een 0-0 stand bij rust.
  • Tweede Helft Doorbraak: RKFC kwam sterker uit de startblokken in de tweede helft, wat uiteindelijk resulteerde in een doelpunt in de 60e minuut door Jalloh, na een geblokkeerd schot van Hebbelinck.
  • Laatste Druk van Lokeren-Temse: Na het doelpunt van RKFC probeerde Lokeren-Temse terug te komen, gesteund door het thuispubliek. Ondanks enkele goede kansen, waaronder een bal op de lat, slaagde Lokeren-Temse er niet in te scoren.

Komend Weekend De focus van RKFC verschuift nu naar het aankomende weekend, waarin zij thuis spelen tegen Hoogstraten VV. Na deze indrukwekkende overwinning zullen ze ongetwijfeld proberen hun succes voort te zetten.

Ons gedacht…

RKFC heeft laten zien dat ze in staat zijn om te verrassen, zelfs tegen teams die op papier sterker zijn. Deze overwinning tegen KSC Lokeren-Temse zal ongetwijfeld dienen als een significante morele boost voor het team en hun supporters. Het belooft een spannend vervolg van de competitie te worden, met de ogen nu gericht op de ontmoeting met Hoogstraten VV.

NO COMMENTS