16.9 C
Knokke-Heist

RKFC verwelkomt ervaren doelman Merveille Goblet als vijfde aanwinst voor het nieuwe seizoen

De ambitieuze voetbalclub RKFC heeft onlangs een cruciale aanwinst voor het komende seizoen binnengehaald. De 28-jarige doelman Merveille Goblet versterkt de gelederen van de club met zijn indrukwekkende ervaring, waardoor de club nog sterker wordt in de strijd om de titel.

De voetbalscene in Knokke-Heist bruist van opwinding nu RKFC, de lokale voetbalclub, de ervaren Merveille Goblet heeft aangetrokken als hun vijfde versterking voor het aanstaande seizoen. Goblet, een 28-jarige doelman, komt over van FC Mu Izegem-Ingelmunster, een club uit dezelfde competitie. Na twee seizoenen in de Mandelstreek heeft Merveille besloten een nieuw avontuur aan te gaan aan de kust bij RKFC.

Merveille Goblet is geen onbekende in het Belgische voetbal. De doelman heeft een indrukwekkend cv opgebouwd, met eerdere ervaring bij gerenommeerde clubs als Waasland-Beveren en Cercle Brugge. Goblet heeft bij RKFC een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie voor een extra seizoen.

De aanwinst van Goblet is een belangrijke zet voor RKFC, dat zijn ambities voor het nieuwe seizoen duidelijk maakt. De club heeft zich versterkt met vijf nieuwe spelers in totaal, waarvan Goblet een belangrijke schakel vormt in de verdediging. De ervaren doelman zal een belangrijke rol spelen bij de club, aangezien zijn ervaring en talent essentieel zijn voor de toekomstige successen van het team.

De komst van Goblet naar RKFC wordt met enthousiasme ontvangen door zowel de clubleiding als de supporters. Zijn indrukwekkende staat van dienst en zijn bewezen talent maken hem tot een van de meest waardevolle aanwinsten voor de club dit seizoen. Lokale voetbalfans kunnen uitkijken naar spannende wedstrijden en een hevige strijd voor de top in het seizoen ’23-’24, nu RKFC zijn selectie heeft versterkt met ervaren en getalenteerde spelers.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen