17.9 C
Knokke-Heist

Roadrunners laten Ravelingen daveren tijdens carnaval met DJ’s D Dobbel D, Ivo en Cee Fisse en artiesten SJANSJEE

De carnavalsgekte in Heist is volop aan het losbarsten. We kunnen terug ons geliefde carnaval vieren zoals het hoort. En daar horen natuurlijk ook een reeks carnavalbals bij in de aanloop naar de dolle driedaagse.

Ook de Roadrunners staan er terug met hun klassieker “Het Feest Kan Beginnen” op zaterdag 21 januari in Zaal Ravelingen. Zoals je van de Roadrunners kunt verwachten wordt het opnieuw een stomende editie ! Wie erbij was op de Apres-Ski weet waaraan zich te verwachten. Er staan maar liefst drie (3!) topdj’s voor je klaar. DJ D Dobbel D, bekend van ‘t Volkshuis, laat alle oude en nieuwe carnavalhits op je los. Ook DJ Ivo, resident in carnavalscafé Den Oosthoek, gooit alle remmen los. En last but not least zal ook de jongsten van den hoop DJ Cee Fisse de BPM’s de hoogte injagen. Hij staat bekend als vaste DJ bij De Strandreetjes en Café De Bolle, en zal dit jaar ook de Skihut op z’n kop zetten, samen met twee topgarcons ! Geen carnavalbal zonder een carnavalartiest. De Nederlandse dames SJANSJEE laten de keet ontploffen ! Ze zijn gekend van tal van carnavalhits zoals “Ik Wil Je Pijpen”, “Effe Trekke”, “Ik ben mijn worssie kwijt”,…

Kaarten voor deze feesteditie zijn aan 5 euro te verkrijgen in Den Oosthoek, De Meerpaal, Terminus, Sam Shop en Wesound. Wie zijn scheurstrookje van de Apres-Ski Fuif nog op zak heeft, kan gratis binnen ! Aan de deur betaal je 7 euro.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen