vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist

Rock Fort overhandigt cheque van 15 000 euro

In CC Strombeek in Grimbergen heeft Rock Fort op zaterdag 26 maart 2022 een cheque van net geen 15.000 overhandigd aan Duchenne Parent Project Belgium, die de spierziekte van Duchenne bekend wil maken bij het brede publiek.  

De uit Knokke-Heist afkomstige Marina Sys en haar zus Sabrina van de Rock Fort zamelden het geld het voorbije jaar in. De overhandiging betekent meteen het startschot voor de zevende editie van hun actie, die vanaf april van start gaat. “Vanaf dan zamelen we centen in voor twee goede doelen: de MLM-bullies, een opvangplek voor Engelse en Franse bulldogs en mopshondjes in nood, en Wens Ambulancezorg vzw, die de laatste wens van palliatieve patiënten in vervulling laat gaan.” 

Via verschillende wegen zamelen de zussen geld in. “Denk aan onder meer rosse potten, online donaties en ook een koeken- en chocoladeverkoop die we twee keer per jaar organiseren.”Na 2 coronajaren zonder fuif, bestaat de kans dat er dit jaar opnieuw een Rock Fort-party doorgaat, maar dat is nog onder voorbehoud”, aldus Marina.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen