18.4 C
Knokke-Heist

RR Garden Revolutioneert Luxe Buitendesign: Exclusieve Tuinmeubelen Met Unieke RR Touch

RR Garden, het nieuwste outdoor concept van de RR Interieur familie, tilt tuinmeubilair naar een hoger niveau. Met topmerken en een zorgvuldig geselecteerd aanbod wordt elke tuin voorzien van de kenmerkende RR touch.

RR Interieur, bekend om hun stijlvolle interieurconcepten, lanceert RR Garden, een exclusief outdoor concept dat verder gaat dan het traditionele tuinmeubilair. RR Garden vervaagt de grenzen tussen binnen en buiten, en combineert internationale topmerken met een zorgvuldig samengestelde collectie om jouw tuin om te toveren tot een luxueuze en unieke buitenruimte.

De zorgvuldig gecureerde items ademen haute couture met edgy merken als Baxter, Flexform, Minotti, Kettall, Paolo Lenti, B&B Italia, Tribú en Cassina. RR Garden richt zich op de kritische en esthetische meerwaardezoeker die op zoek is naar een buitengewone tuinervaring.

Net als bij andere RR Interieur concepten, draait RR Garden om het creëren van een totaalconcept. De ervaren specialisten vertalen jouw wensen in een gepersonaliseerd moodboard, 3D-ontwerp en fotorealistisch plan. Ze nemen je mee door het uitgekiende aanbod en voegen moeiteloos die onmiskenbare RR touch toe aan elke tuin, voor een buitengewone ervaring en meerwaarde.

Met de toevoeging van RR Garden aan de RR Interieur familie, die al bestaat uit RR Corner en RR Apart, zet het bedrijf hun expansie voort. RR Garden is gevestigd aan de Kustlaan 39, 83 Knokke-Heist, waar je de prachtige collectie exclusieve tuinmeubelen kunt bewonderen, in lijn met het bekende RR DNA.

De RR Interieur reis zet zich nu voort in de buitenlucht, maar wat is de volgende stap voor dit toonaangevende merk? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en ontdek wat RR Interieur in petto heeft voor de toekomst van design in onze krant.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen