Home Knokke-Heist Salon du Nord: Twintig Jaar van Stijl en Hartelijkheid in Knokke-Heist

Salon du Nord: Twintig Jaar van Stijl en Hartelijkheid in Knokke-Heist

0
771
  •  

Salon du Nord, een naam synoniem met stijl en warmte, viert zijn twintigjarig bestaan. De reis van dit unieke salon begon in onze charmante badstad, waar het bekend werd om zijn uitstekende haarverzorging en familiaire sfeer.

In 2020 opende Ulrike Standaert, die sinds 2003 Kreatos Knokke uitbaatte, een tweede vestiging in Maldegem. Gelegen op de Koningin Astridlaan, weerspiegelt dit nieuwe en moderne salon de inrichting en sfeer van het oorspronkelijke salon in Knokke-Heist. Ulrike, die zeven jaar als manager en dertien jaar als franchisenemer werkte, heeft haar expertise en passie voor stijl overgedragen naar deze nieuwe locatie.

Salon du Nord onderscheidt zich door de combinatie van professionele haarverzorging en een warme, familiale benadering. “In beide salons krijgen beleving en kwaliteit de allergrootste zorg”, vertelt Ulrike. Deze focus heeft Salon du Nord een reputatie van vertrouwen en uitmuntendheid opgeleverd.

Met de nieuwe naam en identiteit die vanaf 2 januari in werking treedt, markeert Ulrike een nieuw hoofdstuk in haar onderneming. Salon du Nord staat klaar om haar klanten te verwelkomen met dezelfde belofte van stijl en hartelijkheid, die al twintig jaar de kern van hun dienstverlening vormt.

Of het nu in Knokke-Heist of Maldegem is, klanten van Salon du Nord kunnen rekenen op een ervaring die meer is dan alleen haarverzorging. Het is een kans om te ontspannen, te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, en te genieten van een moment van pure zelfzorg.

Met twintig jaar ervaring en een voortdurende toewijding aan kwaliteit en warmte, blijft Salon du Nord een toonaangevend adres voor iedereen die op zoek is naar een unieke stijlervaring.

NO COMMENTS