17.6 C
Knokke-Heist

Salsa Suelta: de nieuwste dansrage uit Cuba komt naar KH met Annick Verhelle

Op dinsdag 17 januari 2023 start Annick Verhelle met een nieuwe lessenreeks Salsa Suelta. Om deze sessies te volgen heb je geen danspartner nodig. Salsa Suelta is een solodans van Cubaanse oorsprong die een basis vormt voor alle andere vormen van salsadansen. Deze dans is geschikt voor jong en oud, voor mannen en vrouwen en voor al wie van pittige, opwindende en zuiderse muziek houdt. De danslessen vinden telkens plaats op dinsdag in Sportcentrum Laguna in de Krommedijk 32.

Gratis proefles op 17 januari om 19.30 uur voor beginners!
Van 19.30 tot 20.30 uur zijn er initiatielessen voor beginners. Een ideale kans om de basisstappen onder de knie te krijgen. Ervaring is niet vereist in deze beginnerscursus. Op dinsdag 17 januari om 19.30 uur geeft Annick je zelfs de kans om een gratis proefles te volgen!
Van 20.30 tot 21.30 uur komen de gevorderden aan bod. In deze les is wel enige ervaring vereist. In het eerste deel van de les wordt de Salsa Suelta verder uitgediept en komen complexere passen en combinaties aan bod. Het tweede lesdeel is gevuld met andere Latijns- Amerikaanse dansen. Ook groepsdansen die je ziet op Latinofuiven kunnen deel uitmaken van de les.

Salsa

Wie is Annick Verhelle?
Annick is woonachtig te Brugge en genoot een opleiding Lichamelijke Opvoeding – Biologie. Sindsdien is ze werkzaam als sportlerares. Dans is steeds haar grootste passie geweest. Ze startte op jonge leeftijd met klassiek ballet en ontdekte kort daarna de liefde voor jazz-dans. Gefascineerd door de sterke vakkennis van menig lesgever, die haar in allerlei cursussen en internationale dansstages inspireerden, kon zij zich door de jaren heen vervolmaken. Aerobics, tae bo, spinning, pilates en yoga waren voor haar leuke afwisselingen. Ze volgde tevens lessen Irish Style Dance en houdt ook van Zumba. In 2015 verloor Annick haar hart aan de salsa en is nu ook actief als lesgeefster Salsa Suelta.

Data lessen: 17,24 en 31 januari / 7,14 en 28 februari / 7 en 14 maart
Deelname: € 80 per reeks – € 75 bij betaling voor 17/01/2023 – € 70 voor beginners na proefles

Vragen? Mail naar salsa.knokke@gmail.com 
Betaling via overschrijving op BE75 7370 5973 3451 met vermelding ‘Salsa’ + ‘Naam Voornaam’

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen