19.5 C
Knokke-Heist

Salty Skateshop Glijdt Knokke-Heist Binnen, Skatecultuur Bloeiend in België

Een nieuw tijdperk breekt aan voor de streetwear-scene van Knokke-Heist, aangezien Salty Skateshop de iconische Jann Ric-winkel opvolgt, waar een nieuwe focus op skateboarden de lokale gemeenschap ondersteunt en versterkt.

Knokke-Heist maakt zich op voor een golf van skateboardliefhebbers, nu de iconische Jann Ric-winkel plaats maakt voor de gloednieuwe Salty Skateshop op Lippenslaan 142. Annick en Dirk, de vorige eigenaars van Jann Ric, blijven betrokken bij het nieuwe project, terwijl eigenaar Fabian Verhaeghe de focus legt op de immer populaire skatecultuur.

De groeiende interesse in skateboarden, aangewakkerd door de coronapandemie en de introductie ervan op de Olympische Spelen van 2021, heeft een sterke impuls gegeven aan de skatecultuur. Fabian Verhaeghe, tevens eigenaar van NineOneOne Skateshop in Brugge, Slam Skateshop in Gent en skateshop.be, wil zijn passie en expertise nu ook in Knokke aanbieden.

Maar Salty Skateshop is meer dan een winkel. Het is een ontmoetingsplaats en thuisbasis voor skaters uit de hele regio. Met een toewijding aan het ondersteunen van lokale skate communities, organiseert Salty evenementen en workshops in al hun winkels, waardoor ze bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de Belgische skatecultuur.

Naast het aanbieden van de belangrijkste skate- en streetwear merken, onderscheidt Salty Skateshop zich door een eigen collectie kledij en skateboards te lanceren. Geïnspireerd door de zee en het strand, belooft deze exclusieve lijn een frisse wind te brengen in het straatbeeld van Knokke.

Salty Skateshop is elke dag open van 10u tot 18u, met uitzondering van dinsdagen buiten de vakantieperiodes. De winkel nodigt zowel jong als oud uit om de nieuwste trends op het gebied van skateboarden en streetwear te ontdekken en zich onder te dompelen in de lokale skatecultuur.

Wie weet welke invloed deze nieuwe hotspot zal hebben op de toekomstige generaties skaters in Knokke-Heist en daarbuiten? Eén ding is zeker: Salty Skateshop is klaar om de skateboard- en streetwear-scene in de badplaats naar nieuwe hoogten te tillen.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen