HomeKnokke-HeistSara De Cock, Quirine Keirse, Glenn Hauspie en Johny Kyndt organiseren een...

Sara De Cock, Quirine Keirse, Glenn Hauspie en Johny Kyndt organiseren een Olijfolie verkoop

Sara De Cock, Quirine Keirse, Glenn Hauspie en Johny Kyndt van het klinisch laboratorium van AZ Zeno in Knokke-Heist nemen op 5 september 2021 deel aan de 100 km Run in Koksijde. De 100 km run is een leuke sportieve uitdaging, maar het hoofddoel blijft het inzamelen van geld voor kankeronderzoek. Onze 4 lopers worden daarin gesteund door heel wat collega’s van het AZ Zeno die hen graag een helpende hand toesteken. “We hopen uiteraard dat het slotevent, de 100 km run, oorspronkelijk voorzien in Knokke-Heist, dit keer wel kan plaatsvinden en dat we een mooi bedrag kunnen schenken aan Kom op tegen Kanker” zegt Johny Kyndt.  

Olijfolie rechtstreeks geïmporteerd uit Italië 

Om te mogen starten moeten The Lab Runners 2500 euro inzamelen. Geen evidentie in coronatijden. “We hebben reeds 2 acties moeten annuleren: onze quiz op vrijdag 13 maart 2020 (start 1ste lockdown) en een Sinterklaasontbijt op 6 december 2020 (tijdens 2de lockdown)” vertelt Johny Kyndt. “Toch geven we de moed niet op. We hopen om alsnog een ontbijtactie te kunnen organiseren en we doen ook nog een olijfolieverkoop.  Onze olijfolie (15 euro voor fles van 500 mL) werd rechtstreeks vanuit Italië geïmporteerd en is ideaal om zomerse salades en koude bereidingen mee op smaak te brengen. Lekker en gezond!” laat Johny weten.  

Sponsoring 

Het digitale bestelformulier voor de aankoop van olijfolie vind je hier. Via de pagina op de website van de 100 km Run is het trouwens ook mogelijk om onze Lab Runners te steunen via een online gift. 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers