zondag, april 21, 2024
HomeSluisSchaatsplezier in Sluis: Winterse Vreugde op de Groote Markt

Schaatsplezier in Sluis: Winterse Vreugde op de Groote Markt

Vanaf zaterdag 16 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 wordt de Groote Markt in Sluis omgetoverd tot een winterwonderland met een schitterende schaatsbaan. Dit jaarlijkse evenement is een hoogtepunt voor de regio, waarbij jong en oud samenkomen om te genieten van winterse gezelligheid.

De unieke schaatsbaan, die sierlijk rond de historische Wilhelminaboom wordt opgezet, biedt een charmante ambiance. Voor de jongere bezoekers is er een speciale kleuterbaan, waar kinderen veilig en rustig kunnen leren schaatsen, met voldoende hulpmiddelen binnen handbereik.

Naast schaatsplezier, biedt de naastgelegen N’icebar een warme, uitnodigende sfeer. Bezoekers kunnen hier ontspannen in de loungehoek met uitzicht op de schaatsbaan, terwijl ze genieten van een drankje en de activiteiten op het ijs observeren. De N’icebar is tevens de locatie voor ticketverkoop, schaatsverhuur en overige faciliteiten, en organiseert regelmatig evenementen. Voor actuele informatie wordt aangeraden de Facebookpagina van N’icebar te volgen.

De schaatsbaan kent flexibele openingstijden en verschillende tijdsblokken, met speciale aanpassingen tijdens de feestdagen. De prijzen zijn toegankelijk gehouden: €7,00 voor een tijdsblok inclusief schaatshuur of €10,00 voor een dagkaart. Voor frequente bezoekers is er een voordelige knipkaart beschikbaar.

Belangrijk om te noteren is dat handschoenen verplicht zijn voor veiligheid op het ijs.

De schaatsbaan draagt bij aan de feestelijke sfeer in Sluis. Ook de winkelstraten worden sfeervol versierd en er is een eindejaarsactie met kans op gratis winkelen en horecabezoek.

Het evenement, georganiseerd door de Middenstands Vereniging Sluis, belooft een onvergetelijke ervaring te zijn voor alle bezoekers. Mis deze kans niet om deel te nemen aan deze gezellige wintertraditie in Sluis!

Datum en Locatie:
16 december 2023 – 7 januari 2024, Groote Markt, 4524 CD Sluis.

Prijs: €7,00 per tijdsblok.